banner
Kirli Kramponlar

Kirli Kramponlar

Bir Pazar sabahı, Türkiye henüz uykudayken ülke futbolunun çok önemli isimleri çete suçlamasıyla gözaltına alındı. Ne olduğunu daha kimse tam olarak anlayamadan ikinci dalga geldi ve soruşturma daha da genişletildi. Herkes büyük bir şok yaşıyor, yaşananlara inanamıyordu. Aslına bakılırsa şaşılacak bir şey yoktu. Hangi takımın taraftarı olursa olsun Türkiye’de herkesin zihninde şikeyle özdeşleşmiş bir maç çabucak canlanıverdi.

Temiz Kramponlar soruşturması her ne kadar birkaç takıma yoğunlaşmış olsa da aslında hiçbirimiz masum değiliz; çünkü Türk futbolu kurulduğu günden itibaren siyasetin ve mafyanın markajı altında. Daha önce de maçlar bağlandı, teşvik primleri dağıtıldı, mafya babaları federasyon başkanlarını seçti, hakemler satın alındı ama bugün ilk defa bunların üzerine ciddiyetle gidiliyor. İşte bize şok yaşatan da bu!

Elinizdeki kitap, başlangıçtan bugüne Türk futbolunun karanlık taraflarını ifşa ediyor. Yeşil sahalarda değil masa başında oynanan oyunları gözler önüne seriyor.

Liste Fiyatı: 12,50
Yayın Tarihi: 16.08.2011
ISBN: 9786051146348
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 305 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kirli-kramponlar/259745.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:17147/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>