banner
Küçük Sırlar

Küçük Sırlar

İki kız kardeş… Gizli bir defter…
Her şeyi değiştirecek olan gerçek…

Ellie Enderlin tüm hayatı boyunca Lila’nın kardeşi olarak tanındı. Ta ki bir gün Stanford’ın en başarılı matematik öğrencisi Lila bir cinayete kurban gidip, aile düzenleri tamamen değişinceye kadar… Yirmi yıl sonra, Ellie yerleşik bir düzen kurmayıp şehir şehir dolaşan profesyonel bir kahve gurmesi olur. Lila’nın hiç yanından ayırmadığı defteri, şans eseri bir karşılaşma sonucu Ellie’nin eline geçer. Ellie, sonunda ablasının ölümü hakkındaki bütün gerçekleri araştırıp öğrenmek üzere memleketine geri döner. Bu araştırma onu Lila’nın gizli âşığına, ailesinin kederinden çıkar sağlamaya çalışan bir adamın gerekçelerine ve kaderine ve en sonunda ise kardeşlerin bile birbirinden sakladığı en derin sırlara götürecektir.

Çok satan kitaplar arasında yer alan The Year of Fog’un yazarından kayıp, aşk ve umudun hayatımızı nasıl şekillendirdiği üzerine yazılmış sürükleyici bir aile dramı.
Hüzünlü, kışkırtıcı ve küçümsenemeyecek bir roman.

Liste Fiyatı: 17,59
Çevirmen: Gamze İlkyazlı
Yayın Tarihi: 09.01.2014
Orijinal Adı: No One You Know
ISBN: 9786054751501
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 428
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 137 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kucuk-sirlar/328227.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:149611/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner