banner
Kurtlarla Yaşam

Kurtlarla Yaşam

Anne babasını bulmak ve Nazi katliamından kaçmak için binlerce kilometre aşan Yahudi kızın sarsıcı öyküsü...

1941’de, anne babası Naziler tarafından tutuklanan 7 yaşındaki Misha dünyada yapayalnız kaldı. Tek bildiği, anne babasının “doğuda” olduğuydu. Onu kendine özgü tarzıyla eğiten büyükbaba korkusuz olmasını ve ardına bakmadan ilerlemesini öğütlüyordu. Misha’nın olağanüstü yolculuğu işte böyle başladı... Savaşın alevleriyle kavrulan Avrupa ölüm, kan ve nefretle kirlenmişti. Ama ağaçlar, toprak, gökyüzü ve her türden hayvan, Misha’ya, hayatın insanların yarattığı dehşetten ibaret olmadığını hatırlattı. Büyük küçük ayırt edilmeksizin bütün Yahudilerin hedef alındığı bir dünyada, bir kız çocuğu annesine duyduğu özlemin verdiği güçle ve doğanın, en çok da kurtların desteğiyle hayatta kalmayı başardı.

Misha Defonseca, insanlığın en ağır sınavlarından biri olan İkinci Dünya Savaşı’nı küçük bir kızın gözünden aktarırken hem muhteşem bir cesaret ve güç öyküsü anlatıyor hem de doğa ve hayvan sevgisini okuyucuya benzersiz bir şekilde hissettiriyor.

Liste Fiyatı: 16,67
Çevirmen: Zehra Gençosman
Yayın Tarihi: 12.04.2013
ISBN: 9789750825279
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 232
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kurtlarla-yasam/299863.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:160854/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner