banner
Kusurlu 2 / Mükemmel

Kusurlu 2 / Mükemmel

Eserleriyle pek çok ödüle layık bulunan Cecelia Ahern’in kaleme aldığı “Kusurlu” serisinin ikinci kitabı Mükemmel , sorgulamadan yaşanan bir hayatın “doğru görünen yanlışlarla” dolu olabileceğini, soluk soluğa bir macerayla anlatıyor.
 
Celestine North’un dört dörtlük hayatı, Kusurlu olarak damgalanmasının ardından altüst oldu. Toplumu Kusurlu olanlar ve olmayanlar şeklinde ikiye ayıran bir düzenin içinde aniden karşı tarafa geçince, kendini dünyada güvenebileceği tek kişi olan Carrick’le birlikte kaçak bir yaşamın içinde buldu. Yargıç Crevan’ı mahvedebilecek büyük sırını bildiği için Celestine bir numaralı düşman ilan edildi. Ama Crevan’ın başını çektiği bu düzen artık temellerinden sarsılmaya ve Celestine’in “Merhamet ve Mantık” ile açıkladığı sözde kusuru, toplumda bambaşka algılanmaya başladı.

Liste Fiyatı: 25,00
Çevirmen: Gökçesu Tamer
Yayın Tarihi: 26.07.2017
ISBN: 9786050945164
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 384
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.8 x 21 cm

Bu üründen 63 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kusurlu-2-mukemmel/431191.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7277941/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner