banner
Latin Amerika Portreleri

Latin Amerika Portreleri

Brezilya dışında hepsi İspanyolca konuşan halklar, Che’nin büyük rüyası olan birleşik ve özgür bir Kıta halkı halinde birleşmeyi, siyasal olarak henüz gerçekleştiremese de, kültürel olarak başarmış görünüyorlar. Aralarındaki renk farklılıklarının yarattığı büyük zenginliği dünya halklarıyla paylaşıyorlar. Bizi de zenginleştiriyorlar.

Bu kitapta okuyacağınız yazılar, Latin Amerika’nın atardamarlarını anlatıyor. Şairler, ressamlar, yazarlar, devrimciler, müzisyenler… Kızılderili, Afrikalı, İspanyol, Portekiz, Arap halkların olağanüstü bileşiminden oluşan büyük bir kültürün zenginliğini temsil eden yaratıcılar H.İ. Yıldırım, Emre Yılmaz, Mert Gürkan’ın çizgileriyle ve Türkiyeli yazarların, şairlerin ve araştırmacıların kalemiyle değerli birer parçası oldukları dünyamızın geleceğine dair umutlu olmamız için ne kadar çok nedenimiz olduğunu bir kez daha gösteriyorlar.

Berrin Cerrahoğlu’nun proje koordinatörlüğü ile hazırlanan bu çalışma okurlarımızın kütüphanelerinde önemli bir yer edinecektir.

Liste Fiyatı: 56,48
Derleyici: Berrin Cerrahoğlu
Yayın Tarihi: 13.03.2015
ISBN: 9786053313403
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 19.5 x 26 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/latin-amerika-portreleri/362909.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1012661/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner