banner
Madam Bovary / 100 Temel Eser

Madam Bovary / 100 Temel Eser

Bunun üzerine Madam, iki üç borçlu hastaya mektup yazdı. Sonuç alınca bu yoldaki çalışmalarını arttırdı. Her mektubuna ek olarak şunu ileve etmeyi unutmuyordu: "Aman kocamın haberi olmasın. Ne kadar mağruru olduğunu bilirsiniz. Beni mazur görün hizmetçiniz..."bazen iztiraz dedenler oldu ise de Emma onlarla çabuk anlaştı.
Para bulmak için eski eldivenlerini, eski şapkalarını, kırık dökük ne varsa satmaya başladı. Çekişe çekişe pazarlık ediyordu. Damarlarındaki köylü kanı ona kazanç hırsı vermişti. Sonra şehre indikçe bazı ufak tefek şeyler alıp kasabada satmayı düşündü. Başkası almazsa her halde M. Lheureux alırdı. Bu maksatla deve kuşu tüyleri, Çin işi porselenler ve sepet sandıkları aldı.herkes borçlenıyor, felecite'DEN Madam Lefronçaois'dan; kızılhaç otelcisi kadından, nerede kimi bulursa ondan ödünç para alıyordu. Nihayet Barnvil'den eline geçen para ile senetlerin ikisini ödedi. Bin beş yüz franklık diğer senetlerin vadeleri geldi. Yeni girişimlerde bulundu ve bu hep böyle gitti.

Liste Fiyatı: 10,19
Yayın Tarihi: 01.01.2008
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 396
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 128 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/madam-bovary-100-temel-eser/104181.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6344/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner