banner
Moda Tasarımı Çizim Dersleri

Moda Tasarımı Çizim Dersleri

Çok satan Moda Tasarımı Çizim Dersleri kitabının bu yeni ve gözden geçirilmiş baskısı tasarımcı olmak isteyenler için detaylı bilgi ve pek çok özel kaynaktan illüstrasyon örnekleri sunuyor. Kitapta yer alan dijital sanat teknikleri ise tasarımcı adaylarına yepyeni bir vizyon sunuyor.
Bu kitap, önde gelen tasarım okullarında okutulan derslerin bir benzeri olarak, bilgilendirici üniteler halinde düzenlenmiştir. Kitabın metni, ilham kaynağı bulma aşamasından vizyonunuzu farklı yöntemlerle sunmaya kadar geniş bir kapsamda ilerliyor.
Karşı konulmaz moda koleksiyonları hazırlamak için nasıl ilham kaynağı bulacağınızı öğrenin ve vizyonunuzu insanlara nasıl aktarabileceğinizi keşfedin. Dünyaya farklı bir bakış açısıyla bakın, çizimlerinizle vizyonunuzu ortaya koyun, müşterilerinize yaklaşımınızı belirleyin, kendinize özgü bir tarz geliştirin ve etkileyici bir portfolyo oluşturun.

Liste Fiyatı: 435,00
Çevirmen: Ayşe Ermert
Yayın Tarihi: 28.06.2016
ISBN: 9786056613920
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 22.5 x 22.5 cm

Bu üründen 41 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 297,54
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/moda-tasarimi-cizim-dersleri/398788.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1204809/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner