banner
Mozart'ın Kadınları

Mozart'ın Kadınları

Kısa yaşamı boyunca büyüleyici müziğiyle tüm dünyayı etkisi altına alan Mozart, duygusal ve hassas yapısı itibariyle, aşık olduğu ve gönülden bağlandığı kadınlarının çoğu tarafından hayal kırıklığına uğratılmasına rağmen, onlardan etkilenmeye devam etmiştir. Hemen tüm eserlerinin ilham kaynağı olan kadınlarının, onun için her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Başta annesi, kız kardeşi ve karısı olmak üzere, baldızları, akrabaları, ona çok yakın dostları ve her yaştan aşıkları, onun nefes almasında, yaşamdan zevk almasında ve eşsiz güzellikte sayısız beste üretmesinde yardımcı olan en önemli karakterler olmuşlardır. Her birinden ayrı şekilde etkilenen Mozart, yaratıcı müzik dehası ve olağanüstü müzik yeteneğinin, ancak onlarla varolduğunu yaşamının her anında kanıtlamıştır.
Bu yüzden onlara "Mozart'ın Kadınları" demek çok yerinde olacaktır.

Bu eşsiz kitapla, Jane Glover usta kalemi ve engin Mozart bilgisiyle, onu yeniden hayata geçiriyor. Onu okurken, hem yaşıyor hem de Mozart'ı dinliyor olacaksınız.
John Allison, Sunday Telegraph

Bir solukta okurken heyecanlanıyor, üzülüyor ve hassaslaşıyorsunuz. Baştan sona etkileyici ve Mozart tutkusunu ateşleyici bir roman. Ona bir kez daha hayran olmak istiyorsanız, mutlaka okumalısınız.
Hugh Canning, Sunday Times

Liste Fiyatı: 299,00
Editor: İbrahim Şener
Yayın Tarihi: 13.11.2006
ISBN: 9789944326360
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 70 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mozartin-kadinlari/88025.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:130828/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>