banner
Muhtasar İslam Tarihi (Siyeri Nebi) (ciltli)

Muhtasar İslam Tarihi (Siyeri Nebi) (ciltli)

"Siyer", lügatte "siyret" kelimesinin çoğuludur. "Siyret" ise, yol gidiş, hal tercemesi ve insanın mânen tuttuğu yol manalarına gelir. "Siyer-i Nebî" ise Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hayatını anlatan tarih ilmidir. Siyer-i Nebî, Tefsîr, Hadîs, Fıkıh, İbâdet ve Ahlâk'la alakalıdır. Resûlüllah Efendimiz'in (s.a.v) ve güzide eshâbının hayatı iyi bilinirse, İslamî ilimler daha güzel ve etraflı bir şekilde kavranılır.
İşte bu meyanda, ummandan bir katre misali, mevcut siyer kitaplarından, her biri inci tanesi olan mevzuları, güzel bir şekilde dizmeye gayret ettik.
Resûlüllah Efendimiz'in (s.a.v) hayatından bir nebze bir şeyler öğrenip, muhabbet ederek onun yoluna sarılanlar vasıtasıyla Cenâb-ı Hakk'ın bizleri, Fahr-i Kâinat Efendimiz'in (s.a.v) şefaatine mazhar kılmasını ümid ederiz.

Liste Fiyatı: 87,00
ISBN: 9789759018924
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 253 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/muhtasar-islam-tarihi-siyeri-nebi-ciltli/37883.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1181869/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner