banner
Mükemmel

Mükemmel

Sırları, olan gizemli, güzel bir kıza asla güvenme...

Dedikodunun zehirli bir sarmaşık gibi etrafta dolandığı Rosewood'da yaşayan dört mükemmel kız, aslında göründükleri gibi değillerdir.
Spencer, Aria, Emily, Hanna ve en yakın arkadaşları Alison; Rosewood lisesinde öğrencilikleri boyunca lüks evlerinden çıkıp, Pucci bikinileriyle solaryuma gider ve titizce manikürlenmiş ellerinin arkasından gülücük saçarlardı. Etraflarındaki herkesin sevdiği fakat gizliden gizliye de nefret ettiği kızlardı bunlar; Alison dışında.

Ve bir gece Alison aniden ortadan kayboldu. Spencer, Aria, Emily ve Hannah'ın üzüntülerinin arkasında birazcık rahatlamaları da görülebiliyordu. Alison'un cesedi evin arka bahçesinde bulunmuş ve en yakın arkadaşlarının hafızalarında Alison'la alakalı kötü anıları canlanmıştı.

A. ise artık harekete geçmenin vakti geldiğine inanıyordu. kızların bildiği bütün sırlarını kullanmanın vakti gelmişti. Alison'un cinayetini en yakın arkadaşlarından birinin işlediğini söylüyordu. Sırların daha karanlık, anıların daha ölümcül olmaya başladığı bu olaylar zinciri, sevimli küçük arkadaşların o mükemmel hayatlarını zindana çevireceğe benziyor.

Liste Fiyatı: 13,89
Çevirmen: Cihangir Çırak
Yayın Tarihi: 29.12.2009
ISBN: 9786055872847
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 324
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 139 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mukemmel/142055.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:52615/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner