banner
Mutlu Çocuk Ajandası 2017

Mutlu Çocuk Ajandası 2017

Neydi sahi şu 'kaliteli vakit geçirmek' dedikleri? İşten koşa koşa gelip, acaba bu akşam hangi etkinliği yapsak diye düşünüp, tüm akşamı çocukla oynayarak geçirip yine de yetersiz ve suçlu hissetmek mi? 

Kaliteli vakit geçirmek aslında çocuğunuzla bağ kurabilmek, birlikte eğlenmek, gelişimini çok yönlü destekleyerek, birlikte deneyimlenmektir.  Birlikte gülmek, birlikte eğlenmek ve birlikte gelişmektir.
Bu ajanda, çocuklarımızla yaşamın doğal döngüsü içerisinde, kuracağımız bağları güçlendirmek, onun; zeka, kişilik ve farkındalığını geliştirmek ve yaşayarak  öğrenmesini sağlamak için tasarlandı.
Her haftada psikolojik kazanım hedeflerimizin olduğu bir tema var. Bu temaları uygularken kendi tarzınızı, bilgi ve becerilerinizi de katabilir, geliştirebilir, önerilen film ve kitaplarla deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. 
Empati kurmaktan, yakın bir köye gitmeye, çocuğun olumlu davranışlarını arttırmaya, biz bilincini geliştirmekten, korkularımıza, uzay keşfinden, paylaşmaya  birçok deneyimi ve kazanımı tüm yıl boyunca yaşamaya hazır mısınız?
Unutmayın bu ajanda sadece onun değil tüm ailemiz için. Birlikte keşfetmek, eğlenmek ve gelişmek bağ kurabilmek için her ayın sonunda, çocuğunuzu daha iyi tanımanız için bazı psikolojik testler ve etkinlikler bulacaksınız. Dilerseniz yaptığınız bu çalışmaları Facebook'ta Psikolog Anne/ Uzm. Psikolog Sinem Demirel Balcı hesabımdan bana göndererek, benimle paylaşabilirsiniz.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 28.12.2016
ISBN: 9786056696459
Boyut: 19.5 x 21.5 cm

Bu üründen 77 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 32,18
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mutlu-cocuk-ajandasi-2017/411751.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2754917/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner