banner
Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim Seti (Tam Set)

Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim Seti (Tam Set)

Sayın Veliler;
Bu eğitim seti sayesinde yeni sisteme yabancı kalmayarak çocuklarınızın size en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde onlara gereken rehberliği evinizde yapabileceksiniz. Çocuklarınız artık oynayarak , severek öğrenecekler.
Sayın Öğretmenler:
Ses temelli cümle yöntemini ilk defa uygulayacak öğretmenlerimiz için hem bir kaynak hem de etkinlik olarak sınıfta kullanabileceğiniz bir eğitim materyali sunuyoruz. Artık başka kaynağa ihtiyacınız olmayacak.

SET İÇERİĞİ:
1 adet İnteraktif Eğitim CD'si
1 Adet VCD -Yeni
1 Adet 176 Sayfa Etkinlik Kitabı -Yeni
8 Adet Okuma Kitabı
40 adet Ses Kartı
Sözcük Avı Oyun Kartları

1. MEB ÖDÜLLÜ İNTERAKTİF EĞİTİM CD' Sİ: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İlköğretim okullarımızda uygulanmakta olan "Ses Temelli Cümle Yöntemi" ve bitişik eğik yazıya göre hazırlanan ilkokuma yazma eğitim programımız Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni ilkokuma yazma öğretimi programı ile tam uyumludur.
MEB ödüllü tek ilköğretim 1. sınıf okuma yazma eğitim yazılımı ve Web Kamera Uygulamalı Eğitimi Türkiye' de ilk defa kullanan Gerçek interaktif Eğitim yazılımıdır.
"Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitim Cd 'si", bilgisayar oyunları, animasyonlar, müzikler ve çok çeşitli görsel materyaller eşliğinde bilgisayar destekli bir şekilde öğrencilere ilkokuma yazma öğretimini sevdirip,bu süreci başarıyla tamamlamalarını amaçlamaktadır.

2. DESTEK VCD 'Sİ(Yeni): Evlerinde bilgisayarı olmayan öğrenciler için hazırlanmış destek VCD'si. İnteraktif eğitim CD'sinin sezdirme,kavratma ve yazma kısımlarının VCD formatına uyarlanmış halidir. Her bölümde o grubun seslerinin sezdirme kavratma ve yazma bölümüne ait interaktif cd görüntüleri bilgisayar ortamından vcd ortamına aktarılarak oluşturulmuştur.

3. 176 SAYFA ETKİNLİK KİTABI(Yeni): MEB yeni bitişik eğik yazı programına %100 uyumludur. İlköğretim 1. sınıf okuma yazma öğretimine ilişkin düzensiz ve düzenli çizgi çalışmaları, seslerin sezdirilmesi ve kavratılmasına yönelik alıştırmalar, hece, kelime, cümle ve metin oluşturma ile değerlendirme çalışmaları gibi sınıfta veya evde uygulanabilecek etkinlikleri içerir. Seslerin veriliş sırasına göre ve kılavuz çizgili hazırlanmıştır. Önemli özelliklerinden bir tanesi de sayfaların çek-kopart şeklinde olmasıdır. Bu sayede öğrenciye çalışmalar yeri geldikçe sayfa sayfa verilebilir. Kopart-Uygula–Dosyala sistemine göre etkinlik sayfaları uygulatıldıktan sonra öğrenci portfolyo dosyalarına yerleştirileceği gibi normal bir kitap şeklinde de kullanılabilir.

4. 8'Lİ OKUMA KİTABI: İlkokuma yazma öğretimi uygulamalarınızın başından sonuna dek, seslerin kaynaştırılarak, hece, kelime, tümce ve metin oluşturulması aşamalarında en önemli destekçinizdir. Okumaya geçiş sürecinin sonunda hızlı ve anlayarak okumaya yönelik metinlerle ses temelli cümle yönteminin yapısından kaynaklanan okuma sorunları, bu serinin etkin biçimde kullanılmasıyla giderilebilir. Metinler seslerin veriliş sırasına göre hazırlanmıştır.

5. SÖZCÜK AVI OYUN KARTLARI: (10 adet): Sözcük avı oyunu tombala oyununu andırır. Grubu oluşturan seslere ilişkin çalışmalar tamamlandığında, sözcük avı kartları kullandırılır. Böylece hem öğrenilen seslerin iyice kavranılması hem de kavrama düzeylerine ilişkin bir değerlendirme gerçekleştirilmiş olur.

6. SES KARTLARI: (42 Adet): Sesi (ya da 0'dan 9'a kadar rakamları) gösteren harfin yazılış yönü ve bu sesle oluşturulan kritik bir kelimenin çözümlenmesi gibi bölümleri içerir. Okuma yazma etkinliklerinizde verimli biçimde kullanabileceğiniz bir araçtır. 42 adet arkalı önlü hazırlanmış karttan oluşur. 80 adet uygulama içerir.

Liste Fiyatı: 23,15
Yayın Tarihi: 09.10.2007
ISBN: 9789750152337
Dil: TÜRKÇE

Bu üründen 332 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 17,30
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nasreddin-hoca-ile-okuma-yazma-ogreniyorum-egitim-seti-tam-set/100198.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:136481/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner