banner
Nefesler

Nefesler

Bu eser Ganiyy-i Muhtefi mahlaslı bir zatın, 1998 yılında Çağrışım Yayınları tarafından basılan Nefesler‘inin ikinci baskısıdır. Nefesler‘in son bölümünü oluşturan Merâtib-i Tevhid Risâlesinin Necmeddin Şahinler tarafından yapılan yorum çalışması Ganiyy-i Muhtefi‘nin Merâtib-i Tevhid Risâlesi başlığı altında Temmuz 2001‘de Kaknüs Yayınları‘nda Furkan Kitaplığı‘nın 33. Kitabı olarak yayınlandıktan sonra pek çok kişi Ganiyy-i Muhtefi‘nin bu yoruma kaynak olan Nefesler başlıklı eserini nereden bulacaklarını hem yayınevimizden hem de Necmeddin Şahinler‘den sordular.

Necmeddin Şahinler, söz konusu eserinin önsözünde, 1999 yılında, Beşiktaş/İstanbul‘daki Seyran Kitapevi‘nde bu kitaba rastlamış olan bir dostunun kendisine hediye etmiş olduğu Nefesler‘den ne kadar etkilenmiş olduğunu anlatmaktadır. Nefesler‘in ilk baskısında belirtilmiş olan isteme adresine baş vurulduğu zaman Çağrışım Yayınları‘nın bu adresi terk etmiş olduğu anlaşılmıştır. Tanıdık ve dostların ortak çabalarıyla bu yayınlarla ilgili bir kimseyle nihayet temas sağlanabilmiş ve kendisine Necmeddin Şahinler‘in söz konusu eserinden sonra Nefesler‘e büyük bir ilgi doğmuş olduğu ve, piyasada bulunmayan bu eserin kendileri tarafından ikinci bir baskısının yapılıp yapılamayacağı ve eğer yapılamayacaksa Kaknüs Yayınevi‘nin bu ikinci baskıyı gerçekleştirmeye talib olduğu ifade edilmiştir.Müellifin kimliğinin gizli kalması şartı altında Nefesler‘in ikinci baskısının Kaknüs Yayınevi tarafından yapılmasında bir sakınca bulunmadığının ve herhangi bir te‘lif hakkının dahi söz konusu olmadığının beyanı üzerine yayınevimiz Tasavvuf edebiyatına önemli bir katkısı olacağına inandığı bu eseri okurlarına sunabilmekten dolayı mutludur.
Habîbullâh-ı Ekrem‘e
O‘na verilen Kevser‘e
Ve bu Kutlu Sülâle‘yeİlelebed Girenler‘e
Aşk-u niyâzla, hörmetle
Ve de sonsuz muhabbetle
Ganiyy-i Muhtefî

Liste Fiyatı: 150,00
Yayın Tarihi: 01.01.2002
ISBN: 9789757969204
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.8 x 21 cm

Bu üründen 140 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 108,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nefesler/101754.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3595/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner