banner
Nepal Gezi Rehberi & Dünyanın Çatısına Yolculuk

Nepal Gezi Rehberi Dünyanın Çatısına Yolculuk

Melih Eriş’in uzun yıllar süren gezi ve birikimleri sonucu ortaya çıkan bu çalışma, Türkiye’de ilk ve tek Türkçe gezi rehberi olma özelliğini taşımaktadır. Bu gezi rehberi hazırlanırken en güncel bilgiler özenle araştırılmış, gezginlerin karşılaşabileceği olası belirsiz durumlar için kişisel ve yerel tecrübelere dayanarak uygun çözümler önerilmiştir.
Nepal Gezi Rehberi’nde, ülke coğrafyası, idari yapısı, tarihi, kültürü, sağlık ve alışveriş gibi konularda ayrıntılı bilgilere yer verilmiştir. Nepal’de gezilecek önemli şehirler tek tek anlatılmış, konaklanacak yerler, restoranlar ve ulaşım bilgileri ve alternatif rotalar sunulmuştur. Gezi rehberinde Nepal’in ilginç dünyasına 67 si renkli toplam 154 fotoğrafta yer verilmiştir.
Nepal Gezi Rehberi, Nepal’e merak sarmış tüm okuyucuların ve Dünyanın Çatısına yolculuğa başlayacak gezginlerin başucu kitabı olarak, tasarımı ve içeriği ile çağdaş bir gezi rehberi olduğunu kanıtlamaktadır.

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 01.08.2011
ISBN: 9786058761001
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 189
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nepal-gezi-rehberi-dunyanin-catisina-yolculuk/260260.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:17393/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner