banner
Oku

Oku

Eskiden, evlerimiz elektronik eşyalar tarafından işgal edilmeden önce, özellikle de uzun kış gecelerinde, çoğunlukla ailenin yaşlı bir bireyi çocukları etrafına toplar masallar ve öyküler anlatırdı. O anlatılar ki; dağları aşma, devleri, canavarları, bir vuruşta devirme, her şeyden önce özüne güvenme, gücünün farkına varma, dürüst, güvenilir ve erdemli olma duygularını aşılardı bizlere. Ve o öyküler masallar ki geçmişin NLP ve Kişisel Gelişim Eğitimi’nin bir parçasıydılar. Çünkü kendimizi tanımayı sağlamaya, özgüvenimizi arttırmaya, kişisel değerlerimizi oluşturmaya yönelik olarak hizmet etmelerinin yanı sıra bizleri birbirimize bağlayan, gönüldaşlığımızı kuvvetlendiren görünmez iplerdi onlar. Herkesin merak ettiği NLP ve Kişisel Gelişim kavramı; bizlere çok da uzak değil gördüğünüz gibi.
İster farkına varalım istersek varmayalım zaman zaman birçok mesajla karşılaşıyoruz. Bu kitap; aldığımız mesajları farkına varmamızı sağlayacak bir araç, bir derleme olup NLP ve Kişisel Gelişim Eğitimleri’nin vermek istediği mesajları kısa hikâyelerle anlatıyor. 66 hikâye içeren iki kitaptan oluşacak serinin ilk kitabı olan bu kitap 33 hikâye içeriyor.

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 28.11.2012
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 11 x 20 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/oku/286455.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:157722/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner