banner

Okur Kitap Dergisi Sayı 4 Aralık 2017 Ocak-Şubat 2018

İlk sayısından bu yana kitap ve kültür dünyasında önemli bir yer edinen Okur'un 4. sayısı çıktı.
"2017 Gider Kitapları Kalır" dosya çalışmasıyla 2017'nin en dikkat çeken kitaplarına işaret eden dergi, 50'yi aşkın yazarıyla; onlarca bölüm ve köşe, çeviri yazılar, haberler ve kitap tahlilleri ile toplamda 253 kitaptan bahsediyor.
Okur sizi kitapların büyülü ve heyecanlı dünyasına davet ediyor. Hem kitap okuyamamaktan yakınanlar, hem yeni çıkan kitapları takip edemeyenler, hem de nitelikli okumalar yapmaya ihtiyaç duyanlar için Okur bir kitap rehberi.
Teoman Duralı ile orta sayfada özel bir söyleşi yer alıyor. Ayrıca Kemal Sayar, Handan İnci, Lütfü Bayer, Mikail Türker Bal ve Murat Yılmaz ile söyleşiler bulunuyor. M. Lütfi Arslan, Ayşegül Genç, Yusuf Turan Günaydın, Suavi Kemal Yazgıç, Metin Karabaşoğlu, Taha Kılınç, Ali Ayçil, Turgay Bakırtaş, İbrahim Demirci bu ay Okur'a katkıda bulunan yazarlardan bir kaçı.
Kitaplara ilginin her geçen arttığı ülkemizde kitap dergiciliğinin önemi de daha iyi anlaşılıyor. Okur, size nitelikli kitapları işaret ediyor.
İyi okumalar dileriz.
 
**
Bu sayıda kimler var?
Abdullah Güner, Abdullah Yalnız, Abdurrahim Yüce, Ahmet Faruk Dursun, Alaaddin Serhan Yaman, Ali Ayçil, Ayşe Tuğba Silahtar, Ayşegül Genç, Burhaneddin Kanlıoğlu, Dursun Ali Tökel, Esad Mücahid Eskimez, Fatma Kebire Gündüz, Fatma Özkaya, Furkan Özkul, Gökhan Gökçek, Gülay Özlen Lekesiz, Halil İbrahim Gürgenç, Hamit Kardaş, Handan İnci, Hatice Sarı Tan, İbrahim Demirci, İsmail Güleç, Kemal Sayar, Lütfü Bayer, Mehmet Erken, Mehmet Lütfi Arslan, Metin Karabaşoğlu, Mikail Türker Bal, Mine Okur, Muhsin Eroğlu, Murat Bozkurt, Murat Yılmaz, Mustafa Bozoklu, Mustafa Kirenci, Neil Gaiman, Rabia Gülcan Kardaş, S. Bilgehan Eren, Salih Zeki Meriç, Sami Yaylalı, Selim Tiryakiol, Sinan Özgenç, Suavi Kemal Yazgıç, Süleyman Ayan, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Taha Kılınç, Teoman Duralı, Tuğba Coşkuner, Turgay Bakırtaş, Yunus Emre Tozal, Yusuf Korkmaz, Yusuf Temizcan, Yusuf Turan Günaydın

Liste Fiyatı: 9,00
Yayın Tarihi: 07.12.2017
ISSN:
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 249 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/okur-kitap-dergisi-sayi-4-aralik-2017-ocaksubat-2018/444932.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5045362/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner