banner
Ortopedik Alçı ve Atel Uygulamaları

Ortopedik Alçı ve Atel Uygulamaları

Kitabımız; görevine yeni başlayan acil, ortopedi, fizik tedavi ve plastik cerrahi hekimlerine ve hekimlerin en büyük destekçisi olan hemşire, teknisyen, fizyoterapist ve diğer yardımcı sağlık personeli arkadaşlarımıza alçı ve atel uygulamaları konusunda genel bilgi vermeyi amaçlamaktadır. Bu genel bilginin ilgili referans kitaplara ilave olarak alçı ve atel uygulamaları konusunda tecrübesi olan arkadaşlardan da yardım alarak artırılması gerekmektedir.
 
Tüm tıbbi girişimlerde söz konusu olan komplikasyonlar, en temel uygulamalardan biri olan alçı ve atel uygulamalarında da söz konusudur. Bu komplikasyonlardan kaçınmanın yolu; yapılacak uygulamanın detaylarına hakim olmaktan ve yanlış uygulamaların ne tür sorunlara yol açabileceğinin bilincinde olmaktan geçer. Bir bilim olmanın yanı sıra aynı zamanda bir sanat olan tıbbın tüm alanlarında olduğu gibi, alçı ve atel uygulamalarında da uygulayıcı ortaya bir sanat eseri koyar. Usulüne uygun yapılan bir alçı yada atel, hem uygulayıcıyı tatmin eder hem de hastanın sorunsuz şekilde iyileşmesine vesile olur.
 
Kitabımızın bu konudaki ilk Türkçe kaynak olarak tüm okuyucularımıza faydalı olması temennisiyle…
 
Hasan Hüseyin Ceylan

Liste Fiyatı: 165,00
Yayın Tarihi: 22.03.2018
ISBN: 9786059160810
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 26 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 148,50
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ortopedik-alci-ve-atel-uygulamalari/456132.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5686207/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner