banner
Otizm Olarak Bilinen Belirtilerden Kurtulmak

Otizm Olarak Bilinen Belirtilerden Kurtulmak

“Otizm dünyasında yer yine yerinden oynuyor. Bu, Kerri Rivera’nın başarısı. Elinizde tuttuğunuz bu kapsamlı kitabında, biyomedikal yaklaşımın özünü oluşturan ve çocukların %90’ında, %90 oranında etki sağlamış tekniklerin yoğunlaştırılmış ve basitleştirilmiş halini sunuyor sizlere.
 
Kerri’nin vücutta süregiden kronik enfeksiyon ve enfestasyon (parazit istilası) yükünü azaltma odaklı bütüncül ve herkesin bütçesine uygun yaklaşımı, çoğu otistik çocuk ve gencin en temel sorununa çözüm buluyor. Kerri’nin yöntemini, bugüne değin çok sayıda çocuğu; güvenli yoldan, fazla bir maliyeti de olmadan ve sağlam şekilde iyileşmeye götürmüş en önemli araç yapan da bu özelliklerdir.
 
Araştırmalarının geçerliliği, dünyanın dört bir yanından binlerce ailenin elde ettiği muazzam olumlu sonuçlarca teyit edilmiş durumdadır.”
 
Dr. Dietrich Klinghardt
 
“Son 3 yıl içinde, kendilerine ‘regresif otizm’ tanısı konulmuş tam 115 çocuk gördük; hem belirtilerden hem de bu tanıdan kurtulan, her bakımdan tam bir sağlık ve zindeliğe kavuşan bu çocuklar Kerri’nin başarısıdır. Nasıl olup da iyileşebildikleri sizi birazcık olsun ilgilendiriyorsa kesinlikle bu kitabı okumalısınız. Kerri, kalbi otizmli çocuklar için çarpan bir kadın ve karşı karşıya olduğumuz bu salgınla başa çıkabilmede ailelere güvenli ve tasarruflu tedavi yöntem ve modellerini önermeye büyük çaba sarfediyor.” 
 
Teri Arranga (AutismOne Vakfı İdari İşler Müdürü)

Liste Fiyatı: 324,00
Çevirmen: Asena Devlet
Çevirmen: Berna Kır
Çevirmen: Asuman Akcan
Yayın Tarihi: 06.09.2021
ISBN: 9789752498440
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 776
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 1.253 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 204,93
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/otizm-olarak-bilinen-belirtilerden-kurtulmak/448920.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11452783/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner