banner
Prof. Dr. Canan Karatay’la Şifa Bulanlar

Prof. Dr. Canan Karatay’la Şifa Bulanlar

Prof. Dr. Canan Karatay’ın 6 kitabı, toplamda 1 milyona yakın baskı yaptı. Sosyal medya üzerinden fanlarının açtığı sayfalarla da 10 milyonlara ulaştı. Bu sosyal medya hesaplarının en önemlilerinden biri de ‘Sağlıklı Yaşıyoruz’. Bu bilgi sayfasını takip edenler zaman içinde hikâyelerini de paylaşmaya başladılar, bu paylaşımlarında Prof. Dr. Canan Karatay’ın kitaplarını okuyup önerilerini uygulayarak nasıl ilaçlarından kurtulduklarını, nasıl sağlıklarına kavuştuklarını, nasıl zayıfladıklarını anlattılar.
 
İşte elinizdeki Canan Karatay’la Şifa Bulanlar bu paylaşımların sonucu. Bu kitapta, Karatay’la şifa bulan binlerce kişi arasından seçilen, hikâyelerini resimleri ile bizimle paylaşan ve kitapta yayınlanmasına izin veren farklı yaş grubundan 50 kişinin Karatay Diyeti öncesinde ve sonrasında neler yaşadıklarını okuyacaksınız.
 
Bu kitap, Karatay Diyeti karşıtlarına ve kronik/dejenaratif hastalıklara ‘iyileşmez’ diyenlere, ‘hodri meydan’ diyor! Anlatılan hikâyeler Karatay Diyeti’nin ne kadar doğru bir ‘sağlıklı beslenme ve yaşam biçimi’ olduğunun, Karatay Mutfağı’nın da nasıl hayat kurtardığının kanıtı!
 
Canan Karatay’la Şifa Bulanlar’ın hikâyeleri birçok kişiye yol gösterecek ve benzer sorunu olanların hastalıklarından ve kilolarından kurtularak şifa bulmalarına katkıda bulunacak!

Liste Fiyatı: 23,00
Derleyici: A. Okan Çağlar
Derleyici: F. Nurçin Çağlar
Yayın Tarihi: 29.04.2019
ISBN: 9786059841559
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 811 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/prof-dr-canan-karatayla-sifa-bulanlar/401019.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1422838/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner