banner
Rekabet Stratejisi / Sektör ve Rakip Analizi Teknikleri

Rekabet Stratejisi / Sektör ve Rakip Analizi Teknikleri

İngilizcede altmışıncı baskısına yaklaşan ve Türkçeyle birlikte yirmi dile çevrilen Rekabet Stratejisi, tüm dünyada işletme stratejisi kuramını, uygulamasını ve öğretimini tepeden tırnağa değiştiren devrimci bir yapıttır. Tüm büyük çalışmalar gibi, yalınlığıyla heyecan veren bu sektörler analizi, sektör rekabetinin karmaşıklığını, beş güç aracılığıyla yakalıyor. Gene de Porter, bugüne dek geliştirilmiş en güçlü rekabet araçlarını sunuyor: En düşük maliyet, farklılaştırma ve odaklanma. İlk yayınlanmasından bu yana geçen yirmi yıl içinde, Porter'ın rekabetçi davranışı öngörme çerçevesi, şirketlerin rakiplerine bakış tarzını değiştirdi ve rakip değerlendirmesi adıyla yepyeni bir disiplinin doğmasına yol açtı. Büyüklü küçüklü şirketlere mensup milyonu aşkın yönetici, yatırım analisti, danışman, öğrenci ve akademisyen, Porter'ın görüşlerini benimsedi ve sektörleri değerlendirmek, rakipleri anlamak ve rekabet konumlarını seçmekte bu görüşlerden yararlandı.

Rekabet Stratejisi, yönetim düşüncesinden bir boşluğu doldurdu. Daha sonraki tüm çalışmalaların, üzerine inşa edilebileceği kalıcı temeli kurdu.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 27,78
Çevirmen: Gülen Ulubilgen
Yayın Tarihi: 01.09.2010
ISBN: 9789753220828
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 496
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 21.5 cm

Bu üründen 305 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/rekabet-stratejisi-sektor-ve-rakip-analizi-teknikleri/13409.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:112446/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner