banner
Rölöve

Rölöve

Tarihi eserlerin ve anıtların geçmişten yansıttıklarını ve mimari gelişmeye nasıl ışık tuttuklarını anlamak için hem korunmuş olanların hem de harabe halinde olanların belgelenmeleri, başka bir deyişle “rölöve edilmeleri” gereklidir. Rölöve, bir eski esere müdahele gerektiği zaman yapılacak ilk iştir. İster arşivlemek için, isterse restitüsyon-restorasyon projesi hazırlamak için olsun, bir eski eserin rölövesinin yapılması şarttır. Bu açıdan bakıldığında bu denli çok tarihi eser bulunan ülkemizde rölövenin önemi çok açıktır.
 
Öncelikle bu işe yeni başlamış mimarlık öğrencileri için hazırlanan RÖLÖVE kitabı, profesyoneller için de son derece yararlı bir kaynaktır. Herkesin kolayca anlayabilmesi için kolay anlaşılır bir dil ve yöntemle konuyu ele almakta; kroki yapma, fotoğraf çekme, ölçüm ve çizim aşamaları yazarın yıllar boyunca yapmış olduğu çalışmalardan örneklerle açıklanmaktadır.

Liste Fiyatı: 225,00
Yayın Tarihi: 05.03.2019
ISBN: 9786058177758
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 19.5 x 27 cm
Diğer Özellik: 95 çizim, 65 resim

Bu üründen 386 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/rolove/49579.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8252909/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner