banner
Sanal Bağımlılık & Dijital Diyet Programı

Sanal Bağımlılık Dijital Diyet Programı

Sosyal ağlarda adı konulmamış bir ‘en’ kuralı var: Kadraja giren her şey en iyi olmalı ve en küçük kusur gizlenmeli. En şık açıdan profil resmi, en güzel kıyafetle ve tanınmış kişilerle çekilmiş resimler paylaşılır.
Gerçek hayatın ise yalın kuralları var: ‘Ancak çalışan kişi karşılığını alır.’ Güçlü ve zayıf yönlerinizle toplumda ortalama bir yer edinirsiniz. İnsanlar arasında görünmez bir terazi ile tartılırsınız.Marifet ile iltifat arasında çoğu zaman denge vardır. 
Sanal ağlar; olduğun gibi görünmek yerine, göründüğün gibi olmayı özendiriyor. Araştırmacı Twenge soruyor: Sanal dünyadaki davranışlar gerçek dünyadaki davranışları değiştiriyor mu? Görünen o ki değiştiriyor. Sanal dünyalar narsisistik davranışları teşvik ediyor. Hayal dünyasının, gerçekliği gölgede bırakmasına izin veriliyor. 
Gençler sessizce sanal kozalarına çekiliyor. Ebeveynler, çocukları için bir şeyler yapmak isterken onlar da bağımlılık sarmalına girdiler. 
Peki, ne yapmalı? 
Önem verilen işler kadar ilişkilere emek harcamak…

Liste Fiyatı: 90,00
Yayın Tarihi: 29.01.2018
ISBN: 9786059810333
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 248
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 149 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sanal-bagimlilik-dijital-diyet-programi/450182.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5361975/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner