banner
Şehir Kızları

Şehir Kızları

Devlin: Sarışın, güzel, zengin ve şımarık. Olgun, çekici ve evli bir erkek olan Colin Cantrell-King'le karşılaşana kadar Devlin hayatını yaşıyordu. Yalan söyleyen, ihanet eden ve kadınlarla gönül eğlendiren bu adam hayatına girince her şey alt üst oldu... Ve asla aklına gelmeyecek şeyler olmaya başladı.
Caroline: Şişman, rüküş, kendine güvensiz ve çekingen. Evde kalmaktan deli gibi korkuyordu. Sonra Richard'la tanıştı... Soğuk, mesafeli ve saklayacak çok şeyi olan bir erkek. Caroline her ikisi için de felakete yol açacak bir karar verdi.
Maggie: Kızıl saçlı, seksi, hareketli ve eğlence düşkünü. Hayatını dolu dolu yaşıyordu... Ve sonra evlendi. Kanatları, evliliğin ve anneliğin sorumluluklarıyla birbirine bağlandı. Acaba hayatının en büyük hatasını mı yapmıştı?

Bu roman, hayatın önlerine koyduğu tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başaran ve bu sırada arkadaşlıklarının gücünü test eden üç şehir kızının muhteşem öyküsünü anlatmaktadır.

Liste Fiyatı: 0,00
Çevirmen: Pınar Bilican
Yayın Tarihi: 10.05.2001
Orijinal Adı: City Girl
ISBN: 9789757736820
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 342
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 1 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sehir-kizlari/33163.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:268633/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner