banner
Sen Buralarda Yokken

Sen Buralarda Yokken

“Yani,” derdi dedem, o belirgin yüz hatlarına sinmiş bilgelikle, “bir köstebek insana kuyuyu gösterdi. Kuyu açıldıkça içinden çıkan beyazaltın bize bir ömürlük ekmeğimizi kazandırdı. Şehrimizin dünya çapında tanınmasına sebep oldu. Şimdi kıymetinin bilinmediğine bakma, zanaatçı olmak insanı hayata bağlar. Tüm dertlerini, tasalarını unutursun taşı işlerken, kendi söyleyeceğini susar, taşa dokursun ahını, taş seni anlar, ruhunun motiflerini işlersin taşa, taş seni duyar ama insan insana nankördür, sağır, dilsizdir. Taş vefalıdır, taş seni arkandan vurmaz, insan kibirlidir, taş sana canını sunar, insan canına kasteder.”
 
Sevgili Yalnızlık kitabıyla akrabalık ilişkilerine ve eski dostluklara özlemini dile getiren Nilüfer Altunkaya, Sen Buralarda Yokken’de de insan ilişkilerine eğiliyor. Bir mahallenin, bir sokağın yaşantısı gözler önüne seriyor. Odunpazarı’ndan, Dere Sokağı’ndan sesler taşıyan öykülerinde Altunkaya; bir ölümün gölgesinde aşka, dostluğa, ayrılığa, çıkmaz sokaklara sürüklüyor okurunu. Sen Buralarda Yokken’i okurken kaybolmuş değerlere, özlem çekilen komşuluk ve dostluk ilişkilerine, çaresiz aşkların yakıcılığına dokunacaksınız.
 

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 02.03.2017
ISBN: 9786059315395
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 108
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 46 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 7,03
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sen-buralarda-yokken/418837.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3306514/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner