banner
Senden Sonra Bir Gün

Senden Sonra Bir Gün

“Üzerinden onca zaman geçmiş olmasına rağmen, yokluğuna bir türlü alışamadığımı fark ettim. Geceleri hâlâ sık sık uyanıyor, yalnızlıkla ürperiyor ve bir koza misali kuş tüyü yorganıma sarınıyorum. Sensizken sürekli üşüyorum. Sabah uyandığımda yanımda olmadığın gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmemek için içimden uyumak bile gelmiyor. Korkuyorum… Sensizliğe alışmaktan ve seni unutmaktan çok korkuyorum.
Yine de her şeye rağmen seni affediyorum, Miriam! Bak, ben hâlâ buradayım, hâlâ yaşıyorum. Keşke sen de hayatta olsaydın, keşke hâlâ yan yana olsaydık. Ama yoksun, sen artık yaşamıyorsun. Bu, beni kahrediyor fakat yaşamaya mecburum. Canım ne kadar yansa da yaşamak istiyorum!”
 
Arthur Pepper, sıradan ve basit bir hayat yaşıyordu. Her sabah yedide kalkıyor, bir gün öncesinden hazırladığı kıyafetleri giyiyor ve çok sevdiği eğrelti otu Frederica’yı suluyordu. Tüm bunlar vefat eden karısı Miriam’ın yokluğu ile baş etmek için tutunduğu rutinlerinin bir parçasıydı. Ancak günün birinde karısının eşyaları arasında bir uğur bilekliği bulunca, hayatı sonsuza dek değişti. Böylece karısı Miriam’ın, onunla tanışmadan önceki gizemli hayatının esrarını çözmek üzere Hindistan’dan Paris’e uzanan efsanevi yolculuğu da başlamış oldu.
 
Phaedra Patrick’in büyülü kaleminde hayat bulan Senden Sonra Bir Gün, yediden yetmişe herkesin okuması gereken bir başyapıt.  Elinizdeki zamanın kıymetini ve mucizeler için asla geç olmadığını hatırlatacak umut dolu bu hikâye, yüreğinizi sıcacık bir yorgan gibi sarıp sarmalayacak.

Liste Fiyatı: 30,00
Çevirmen: Esra Yüksel
Yayın Tarihi: 22.03.2017
ISBN: 9786051881140
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 424
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 294 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/senden-sonra-bir-gun/420959.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3440764/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner