banner
Siyaset

Siyaset

Andrew Heywood’un Siyaset kitabının güncellenmiş ve genişletilmiş 4. Edisyonunu Adres Yayınları olarak Türkçeye kazandırdık. Kitabın 3. Edisyonunun görmüş olduğu ilgi ve alaka bizi bu projeye yöneltti. Yeni edisyon, siyasetin değişen yönlerini dikkate alarak yeniden yapılandırılmıştır. 
Bu yöndeki en önemli tematik değişikliklerden biri, son zamanlarda siyasetle uluslararası ilişkiler arasındaki bölünmenin azalmış olmasıdır. Bu yakınlaşmanın ana nedenleri olan küresel ekonomik kriz ve Arap Baharı gibi güncel gelişmeler, kitapta yerini almıştır. 
İkinci olarak sivil toplumun siyaset üzerindeki gücü son yıllarda artmışken devletler, bölgesel ve küresel anlaşmalarla eski itibarlarına ve güçlerine yeniden kavuşmaya başlamışlardır. 
Son olarak ulus-ötesi şirketlerin siyaset üzerindeki etkileri de eskiye nazaran artma eğilimindedir.
Bu perspektifler doğrultusunda kitaba yeni bölümler ilave edilmiş; konuların sıralanışında değişiklikler yapılmış ve yeni sorunlar tartışmalara dâhil edilmiştir. 
Dünyanın dört bir tarafında derslerde okutulan öğrenci dostu bu kitap, 4. Edisyonuyla siyasete dair kapsamlı ve güncel bir tanıtım sunar. 
Siyaset kitabını bu yeni yüzüyle saygıdeğer hocalarımızın takdirlerine sunuyoruz. 

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 41,67
Çevirmen: Kolektif
Yayın Tarihi: 01.09.2015
ISBN: 9789752500150
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 616
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 2.166 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/siyaset/79289.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1175060/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner