banner
Sol Köşedeki Kırmızı

Sol Köşedeki Kırmızı

Yaşı 40’ları aşmış, eşi ile aralarındaki boşanma sürecine varan geçimsizlik nedeniyle bunalıma giren ressam Adnan’ın; yeni arayışlara yönelmesi ve yeni kayıt olduğu Facebook sitesinde tanımadığı bir genç kızdan gelen mesajla hayata yeniden tutunma çabası, romanın konusunu oluşturuyor.

Facebook sayfasının sol üst köşesinde mesajınız var anlamına gelen kırmızı bir rakamını, her geçen gün yeni bir heyecan ve yeni umutlarla tıklayan Adnan, bir yandan kendisine mesaj gönderen kızın gizemini çözmeye çalışırken, öte yandan da farkında olmadan geride bıraktığı 40 yılını ve hayatın amacını sorguluyor.

Facebook’ta tanıştığı ve 25 yaşında çok güzel bir genç kız sandığı gizemli mesaj sahibinin kimliğinde kendisini de sorgulayan Adnan’ın; karşılıkılı mesajlaşmalar arasında geçen 25 günlük iç serüvenini, umutlarını, hayallerini ve aşkı arayışını anlatan kitap, gizemli bir şeklide sonuçlanıyor.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 27.02.2015
ISBN: 9786058496668
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 17 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sol-kosedeki-kirmizi/362566.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1012143/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner