banner
Son Harem

Son Harem

Dostluk – ihanet – ihtiras – nefret – aşk
DOĞU İLE BATI ARASINDA İKİ KADIN
İstanbul, 1909. Avrupa ile Asya’nın aynı potada eridiği Boğaziçi kıyılarının hükümdarı II. Abdülhamid, Doğu’nun son bilmecesi. Ve hareminin gizli dünyasında gelecek hayalleriyle yaşayan Elisa ile Fatima. Biri gözdeliğe yükselmek için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, diğeri aşka ve özgürlüğe hasret iki genç cariye. Ve Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküşüyle, Abdülhamid’in haremi dağıtılır, yüzlerce cariye azad edilir. İki yakın arkadaş haremin duvarlarının ardında da hayatta kalmayı öğrenmek zorundadır. Elisa ile Fatima’nın dünyasında düşler yerini kâbusa bırakır, tek dayanak noktaları da ellerinden kayıp gider: Dostlukları!
Peter Prange, Almanya’nın en ünlü tarihi roman yazarlarından biridir. Yazdığı hemen her kitap Almanya’da çok satanlar listesine zirveden girmektedir. Kitapları birçok dile çevrilmiştir.

Liste Fiyatı: 19,44
Çevirmen: Gülderen Pamir
Yayın Tarihi: 05.10.2009
ISBN: 9786054188253
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 440
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 90 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/son-harem/137591.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:167615/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner