banner
Sosyal Hizmetlerde Güncel Tartışmalar

Sosyal Hizmetlerde Güncel Tartışmalar

Sosyal eşitsizlikleri yakından izleyen ve bu eşitsizliğe müdahale etmekle görevli sosyal hizmet, aynı zamanda toplumun verili yapısını analiz etmeyi, toplumsal haksızlıkları eleştirmeyi ve toplumda yaşayan insanların yaşamlarını iyileştirmeyi hedeflemektedir. Toplumda zayıf durumda olan ve sorun yaşayan kesimlerin yaşam şartlarının düzeltilmesinde ve yeniden düzenlenmesinde kendi kendilerine yardım kuruluşlarının, sivil toplum örgütlenmelerinin geliştirdikleri yöntemlerin başarılı olduğu genel kabul gören bir yaklaşımdır.
Türkiye' de sosyal çalışmanın bu bahsedilen çerçevede tartışılması görece yeni bir olgudur. Bu bağlamda bağlı bulunduğumuz kurumlar aracılığıyla ve çalışına alanlarımız itibarıyla bundan 6 yıl kadar önce bir araya geldik ve böylesi bir tartışmaya katkı sunmak amacıyla bir konferans dizisi başlattık. Adını da "Sosyal Hizmet(ler)i Yeniden Düşünmek" koyduk. Çünkü var olan algıların dışında girişte bahsettiğimiz anlamda bir yeniden düşünmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorduk ve hala da bu gerekliliğin sürdüğü bizce çok açık. Elinizdeki kitapta, bu konferanslarda yapılan sunumlardan bir derleme var. Sosyal Hizmetlerde Güncel Tartışmalar kitabının yeni tartışmalara ve düşünmelere vesile olacağını umuyoruz.

Liste Fiyatı: 180,00
Derleyici: Uğur Tekin
Derleyici: Neşe Şahin Taşğın
Derleyici: Yasemin Ahi
Yayın Tarihi: 22.12.2017
ISBN: 9786059386234
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 88 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 48,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sosyal-hizmetlerde-guncel-tartismalar-/445670.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5069559/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner