banner
Soykırım Tacirleri ve Gerçekler & 'Türk Aleyhtarı ve Tarafsız Yabancı Belgelerle Diaspora Yalanlarının İçyüzü (Karton Kapak)

Soykırım Tacirleri ve Gerçekler 'Türk Aleyhtarı ve Tarafsız Yabancı Belgelerle Diaspora Yalanlarının İçyüzü (Karton Kapak)

Bu kitap, Milletimizin bilgilenmesi yanında belki de, eğer bir özür dilenecekse başta Vatikan olmak üzere kimi çevrelerin önce nereden özür dilemeye başlamaları gerektiği hususunda mantığı ve vicdanı olanları uyandırmaya yarayabilir. Hırıstiyen dünyasının haçlı seferleriyle başlayıp, dört kıtada; Kuzey ve Güney Amerika'da katledilen yaklaşık 60 milyon yerli, Afrika'da 20 milyonu katledilen ve bir o kadar da esir olarak yakalanıp Amerika'ya götürülen zenci, Hindistan, Çin, Vietnam, Avusturalya, Cezayir, Bosna Hersek dahil katlettikleri "yüz milyonlarca insan için neden özür dilemediklerini ve dilemeyceklerini", bu kitabı okurken anlayacaksınız! Bu suçlardan kendilerini arındırma yerine, başkalarını da suçlayarak, temize çıkabilme çabalarının farkına varabileceksiniz.

Türkler ve Anadolu Ermenileri arasına esas fitneyi, Osmanlı hoşgörüsünü istismar ederek topraklarımıza yayılmış iki bine yakın Amerikan, İngiliz, Fransız, Alman vs Hıristiyan misyonunda çalışan 30.000 bine yakın misyonerin, nasıl soktuğunu da okuyacaksınız. Bütün bu konuları topladığı binlerce yabancı kaynaklı belge ile kitaba dönüştüren 78 yaşındaki Şükrü Server Aya'ya hem teşekkür ederek hem de bu yaşta böyle bir eseri ortaya koyan insanlara sahip olduğumuz için gurur duyacaksınız.
Bakarsınız "halkın sesi olarak" Şükrü Bey'i televizyona çağırmaya ve gerçeğin ne olduğunu Türk Milletine duyurmaya "cesaret edecek bir kanal" dahi çıkabilir!

Bülent Akarcalı

Liste Fiyatı: 320,00
Yayın Tarihi: 01.01.2015
ISBN: 9789944250351
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 496
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 249 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/soykirim-tacirleri-ve-gercekler-turk-aleyhtari-ve-tarafsiz-yabanci-belgelerle-diaspora-yalanlarinin-icyuzu-karton-kapak/125880.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:21084/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner