banner
Süper Hafıza İçin Teknikler

Süper Hafıza İçin Teknikler

Bazı insanlar, daha önce tanıştıkları insanların yüzünü, anarken adını hatırlayamıyorum diyebilmekte, bazıları da telefon numaralarını ve rakamları aklında tutamamaktadır. Hatta daha da ileri giderek diyebiliriz ki, biraz önce elindeki kalemi veya arabasının anahtarını nereye koyduğunu hatırlayamayan, bulmak için onları saatlerce arayan insanların sayısı oldukça fazladır.
Araştırmacılar, zayıf hafıza diye bir şeyin olmadığını. ancak eğitilmemiş hafızanın olduğundan bahsediyorlar. Beynimiz mükemmel bir bilgisayar olduğu halde çoğumuzun ondan yeterince yararlanmayı bilmediğimiz artık kabul edilmektedir.
Hafıza teknikleri, hafıza ve beyin eğitiminin bütün sırlarını vererek, beyninizdeki bilgisayarı harekete geçirir ve hafıza gücünüzü en az iki. hatta üç katına çıkaracak bilimsel teknikleri adım adım ve uygulamalı olarak öğretir.
Hafıza tekniklerini öğrendiğiniz zaman. beyninizin üretken düşünme gücünün sınırları kalkacaktır. Görsel hafızanız ile beyninizin sağ yarım küresi arasında nasıl sıkı bir bağ olduğunu, yine hafıza tekniklerini öğrenerek anlayacaksınız.

Liste Fiyatı: 13,50
Yayın Tarihi: 14.12.2017
ISBN: 9786052941393
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 270
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 84 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/super-hafiza-icin-teknikler/445696.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5071713/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner