banner
Surya Namaskar / İçsel Enerjiyi Uyandırmak İçin 12 Duruşlu Bir Yoga Dizisi

Surya Namaskar / İçsel Enerjiyi Uyandırmak İçin 12 Duruşlu Bir Yoga Dizisi

Surya Namaskar, yoga repertuarı içinde yer alan ve çok bilinen bir yaşamsal tekniktir. Çok yönlülüğü ve uygulama alanları onu sağlıklı, güçlü bir aktif bir yaşam sürmek için en yararlı yöntemlerden biri yapar. Aynı zamanda kişiyi tinsel uyanışa ve bunun sonucunda gelen şuur açılmasına hazırlar.

Son yıllarda giderek artan sayıda insan, yalnızca ritüelden ibaret şeylere sırtını çevirip, iç yaşamlarını keşfetme ve geliştirme yöntemi olarak yogaya yöneliyor. Fiziksel, zihinsel ve tinsel evrimi geliştirme tekniklerine duyulan gereksinim kabul ediliyorsa da modern yaşamın hızı en kararlı bireyin bile yoga çalışmasını zor hale getiriyor. Oysa uygulama, gelişmemiz için en önemli ve esas olan şeydir. Bu kitap işte bu düşüncelerle yazılmıştır çünkü Surya Namaskar kendi başına neredeyse tam bir sadhanadır; uygulamanın temel yapısı içinde asana, pranayama ve meditasyon teknikleri içerir.

Liste Fiyatı: 32,00
Çevirmen: Aykut İstanbullu
Yayın Tarihi: 23.05.2003
Orijinal Adı: Sun Salutation: A Technique of Solar Vitalization
ISBN: 9789756529058
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 140
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 15.5 x 22.5 cm

Bu üründen 130 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/surya-namaskar-icsel-enerjiyi-uyandirmak-icin-12-duruslu-bir-yoga-dizisi/53143.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:240657/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner