banner
Suskunun Son Suskusu

Suskunun Son Suskusu

Aykırı Edebiyat ve Barbar dergilerinde şiir ve kısa öyküleri yayınlanan Emrah Ayhan, yayınlanmamış öykülerini bu kitabıyla okurla buluşturuyor. İroniyi alışılmamış öykü tekniğiyle birleştirerek, hayatın içinde olanı şaşırtıcı finallerle bizlere sunmayı çok iyi başarıyor. Sıradan gibi duran insanların hayatlarından kesitleri öykülerinde işleyerek karakterlerinin sıra dışı yönlerini; bazen bir kağıt toplayıcısının, bazen bir tiyatro oyuncusunun, bazen bir annenin veya babanın, bazen bir öğrencinin hayatın içindeki yeri kadar, iç dünyasındaki serüvenini de öykülerine konu ediniyor.
 
Suskunun Son Suskusu’ndaki bazı öyküler rüya tekniği ile yazılmış. Bazılarında iki öykü ustalıkla birleştirilip şaşırtıcı bir finalle birbirine bağlanmış. Kısaca Emrah Ayhan, aykırı tarzıyla, klişeleşmiş öykü tekniklerinin sınırlarını zorlayarak öykü dünyamızda şimdiden kendisine özel bir yer edinmiş durumda.

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 19.04.2018
ISBN: 9786056772030
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 8,78
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/suskunun-son-suskusu/459467.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5849195/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner