banner
Taliban'ın Yükselişi & Afganistan'da Yeni Dönem

Taliban'ın Yükselişi Afganistan'da Yeni Dönem

Taliban Afganistan-Pakistan yine gündemde. Böyle bir dönemde bölgeyi ve bölgede yaşananları-gelişmeleri daha yakından tanımak için içeriden yazılmış bir kitabın ciddi ihtiyaç olduğu açıktır.
Elinizdeki kitabı bu açıdan yararlı görerek okuyucularımıza sunduk. Kitabın yazarı Ahmed Muvaffak Zeydan; yıllarca bölgede yaşamış, El Kaide lideri ile çok defa, Taliban lideri Molla Ömer ile günlerce görüşmüş; medreselerin içine girmiş, kabilelere aylarca konuk olmuş; bölgeyi iyi okuyabilen kısacası kitabını masa başında değil de sahada yazan bir gazeteci El Cezire’nin Afganistan-Pakistan bölge şefi.
Yazar, gözlemleyip tanık olduklarını -batı medyasını da alabildiğine kullanmak suretiyle- yöneticilerin, gazetecilerin, siyasilerin ve diğer siyasi yorumcuların görüş-tesbit ve demeçleriyle destekleyip zenginleştirerek kitap haline getirmiştir. Zaten güncel olan kitaba Türkçe baskısı için en son gelişmeleri de ekleyerek, daha güncel ve daha yararlı olacak şekilde sizlere sunmamızı sağlamıştır.

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 01.01.2013
ISBN: 9786055793272
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 306
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 11 x 21 cm

Bu üründen 96 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 138,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/talibanin-yukselisi-afganistanda-yeni-donem/144491.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:37851/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner