banner
Tantra & Kabullenme Yolu

Tantra Kabullenme Yolu

“Tantra, içsel iyiliğine inanır. Tantra, herkesin iyi doğduğunu, iyiliğin senin doğan olduğunu söyler. Sen zaten iyisin! Doğal bir büyümeye ihtiyacın var, senin dışından herhangi bir dayatmaya ihtiyacın yok; bu yüzden hiçbir şey kötü kabul edilmez. Öfke oradaysa, seks oradaysa, açgözlülük oradaysa Tantra bunların da iyi olduğunu söyler. Eksik olan tek şey, kendinde merkezlenmemiş olmandır; bu yüzden onları kullanamazsın. İçinde var olursan öfke sağlıklı bir enerjiye dönüşür... İyi olur. Orada olan her şey iyidir. Her şey kutsaldır; hiçbir şey kötü değildir. Tantra için Şeytan yoktur, yalnızca kutsal varoluş vardır. Tantra dönüşümün, sen benliğini bütünüyle kabul ettiğinde geldiğini söyler. Sonra aniden her şey yerli yerine oturur. Sonra benliğinden herhangi bir şey kesmeye çalışmadan tüm benliğin kendini yeniden düzenler. Kabul eder ve evet dersen bir düzenleme gerçekleşir ve eskiden gürültü patırtının olduğu yerde şimdi bir melodi, bir müzik doğar.”
OSHO

“Tantra, ‘Her kimsen kabul et!’ der. Sen muazzam bir sayısız çok-boyutlu enerjiler gizemisin. Bunu kabul et ve her enerjiyi derin bir duyarlılıkla, farkındalıkla, sevgiyle, anlayışla geç. Onunla birlikte ilerle! Ancak o zaman her arzu, onun ötesine geçmek için bir araç olur. O zaman her enerji bir yardıma dönüşür. O zaman bu dünya kutsaldır, bu beden bir tapınaktır; kutsal bir tapınak, kutsal bir yerdir.”
OSHO

Osho, yirminci yüzyılın en iyi tanınan ve en çağdaş mistiklerinden biridir. Bilgeliği, dinleyicisini mizah ve hikâye anlatım sanatı kullanarak karmaşık felsefi kavramlara dair anlayışa götürme becerisi gibi efsanevidir.
Tantra – Kabullenme Yolu’nda, Osho, okuru öğretilemeyen, yalnızca tecrübe edilebilen bir anlayış yolculuğuna çıkarır.

Liste Fiyatı: 17,59
Yayın Tarihi: 16.09.2013
ISBN: 9786055154226
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 144
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 19 cm

Bu üründen 86 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tantra-kabullenme-yolu/317281.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:53795/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner