banner
Tarihin Toplumdaki İşlevi ve Öğretimi

Tarihin Toplumdaki İşlevi ve Öğretimi

Yazar bu kitapta, Türkiye'deki Tarih Bilimi, Tarihin Topluma Katkısı, Tarih Ögretimi, Tarihçiler ve Tarih Öğretmenliği'ne sorgulayıcı bir bakış sergiliyor. Öğrenciliği dahil mesleğin içine girdiğinden bu yana yaptığı sorgulamalarına bulduğu cevapları okurlarıyla paylaşıyor.
Türkiye'deki bilim ve öğreticilik çalışmalarından edindiği çıkarımları, alanında ürettiği projeler doğrultusunda yurtdışındaki bilimsel kuruluşlardan uluslararası burslar sağlayarak yaptığı bilimsel araştırma ve incelemelerle zenginleştiren yazar, bütün tecrübelerini eserine yansıtıyor.
Eserin en ilginç yönü, tarih ve algılanış biçimine yeni bir bakış açısı getirmesidir. Kitap, okuyucuların toplum kimliklerinin yapılandırılması ve geliştirilmesi konusunda önemli katkılar sağlamaktadır. Kitap, tarih alanında gelenekçi anlayışı değiştirme noktasında atılan önemli bir adım olarak da nitelendirilebilir.

Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 02.12.2005
ISBN: 9789758773138
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 358
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tarihin-toplumdaki-islevi-ve-ogretimi/76003.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:116903/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner