banner
Taş Devrinde Tehlike / Bu Macerada Kahraman Sensin

Taş Devrinde Tehlike / Bu Macerada Kahraman Sensin

Bu kitabın kahramanı sensin! Kararları sen veriyorsun. Bölüm sonlarındaki iki seçenekten birini seç, macerayı kendin yönlendir. Fakat iyi düşün ve dikkatli ol. Çünkü yapacağın her hata seni ve arkadaşlarını sona götürebilir!
Arkadaşların Theo, Hektor ve sen bu kez, insanların henüz birer isminin bile olmadığı taş devrine gidiyorsunuz. Kurtarmaya çalıştığınız kişi, sekiz yaşında bir çocuk! Çocuk bundan tam 35 bin yıl önce bir perşembe günü bir mağara aslanıyla burun buruna kalmış. İşte sen ve arkadaşların Theo’yla Hektor, ona yardım edeceksiniz. Önünüzdeki tek engel dağlar, tepeler, nehirler değil. Kocaman mamutlar da sizi ilgi ve merakla bekliyor! “Mamutlar mı? Hemen gidip bakalım,” diyor Theo. “Mamutlar mı? Hemen koşup kaçalım,” diyor Hektor. Peki ya sen?


Bu Macerada Kahraman Sensin! dizisine yeni bir macera eklendi: Taş Devrinde Tehlike. İlk iki kitabı ile çok sevilen bu dizide çocuklar kendi yolunu kendi seçiyor, maceranın kahramanı oluyor. Peki kahraman olmak kolay mı? Bundan tam 35 bin yıl önceye gidip, hiç bilmediğin bir yerde, hiç bilmediğin hayvanların saldırı tehdidi altında, hiç tanımadığın bir çocuğu bulmaya çalışacaksın. Mamutlar, aslanlar, yabani atlar, gri kurtlar ve bir de, dil bilmeyen taş devri insanları... Bu şartlar altında doğru karar almak kolay mı? İşte sana tavsiye: Sayfadan sayfaya atlarken çok dikkatli ol, mantık yürüt, başına neler gelebileceğini iyice düşünün. Yanlış yola mı saptın, pes etme, hemen geri dönüp durumu toparlamaya çalış. Çok eğleneceksin!

Bilgisayar oyunlarına meydan okuyan bu dizide, kitap ve oyun bir arada! İlk kitap Korsan Gemisi Tehlikede'de arkadaşlarınla birlikte korkunç korsan Kaptan Tekgöz'ün gemisindeki masum insanların hayatını kurtarmaya çalışıyordunuz. İkinci kitap Dinozorlar Devrinde Tehlikede'deki amacınız bir dinozor yumurtasını annesine sapasağlam geri götürmekti. Üçüncü kitap Taş Devrinde Tehlike’de ise sekiz yaşında bir çocuğu bir mağara aslanından kurtarmaya çalışacaksınız. Heyecan dolu serüvenler yeni kitaplarla devam edecek!

Liste Fiyatı: 11,11
Çevirmen: Yeşim Harcanoğlu
Yayın Tarihi: 05.03.2012
ISBN: 9786054325788
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 120
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 151 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tas-devrinde-tehlike-bu-macerada-kahraman-sensin/270051.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:208827/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner