banner
Tehlikeli İlişkiler

Tehlikeli İlişkiler

Gerilim romanının kraliçesi...
İskoçya’nın en meşhur dedektiflerinden Başmüfettiş Jeremy Faro’nun kızı Rose McQuinn çocukluk aşkı Danny McQuinn’in peşinden Amerika’ya gidip onunla evlenir. Birlikte geçirdikleri on yılın ardından Dedektif Danny McQuinn bir daha dönmemek üzere ortadan kaybolur. Rose, kocasının öldüğünden emin olmasa da güvenliği için İskoçya’ya dönüp kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.
Gizlilik garantili bayan dedektif Rose McQuinn, St Anthony Şapeli’nin yıkıntıları arasında bir kadın cesedi bulur. Kadın boynundaki eşarpla boğulup öldürülmüştür. Olayı asıl ilginç kılansa Rose’un rastlantı eseri oradan geçen bir polis memuruna teslim ettiği cesedin ortadan kaybolmasıdır, daha da ilginci sözde polis memuru da ortalarda yoktur. Sevgilisi Dedektif Jack Macmerry’yi bile cesedin varlığına inandıramayan Rose, olayın peşini bırakmaz ve Edinburgh Polisi’ne kaybolduğu bildirilen kadınları bir bir mercek altına alır. Üstlendiği bu yeni dava Rose’un o engin hayal gücünün bile ötesinde, akıl almaz bir sonla noktalanacaktır.

Liste Fiyatı: 22,00
Çevirmen: Gökçe Özdemir
Yayın Tarihi: 15.08.2008
ISBN: 9789944425780
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 300
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 17.5 cm

Bu üründen 176 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tehlikeli-iliskiler/116976.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:20057/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner