banner
The Bridge On The River Kwai (Dvd) & IMDb: 8,1

The Bridge On The River Kwai (Dvd) IMDb: 8,1

David Lean'in 2. Dünya Savaşı'nda geçen macera filmi The Bridge On The River Kwai, İngiliz güçleri tarafından Burma'daki düşman bölgesinde inşaa edilen tren yolu köprüsünü imha etmekle görevlendirilmiş müttefik komandolarının hikayesini anlatıyor. Japonlar tarafından esir alınan İngiliz askerleri bir savaş esirleri kampında toplanmıştır. Kampın en kıdemli subayı Albay Nicholson başkanlığındaki bu esirler, Japonlar tarafından Kwai nehri üstünde bir köprü inşa etmeleri için çalışmaya zorlanırlar.

Kampın zalim Japon komutanı Albay Saito onları adeta işkence altında çalışmaya zorlar. Albay Nicholson için ise bu köprü inşaatı adeta bir gurur simgesi haline gelmiştir.

Bu sırada İngiliz Genel Kurmayı, yapılmakta olan bu köprünün imha edilmesi için özel bir komando ekibi görevlendirir. Bir tarafta köprüyü tamamlamak için hayatları pahasına ve inanılmaz zor koşullarda çalışan İngiliz askerleri, öbür tarafta onların yapmakta oldukları köprüyü havaya uçurmaya çalışan bir gurup İngiliz askeri. "The Bridge On The River Kwai" tüm zamanların en iyi savaş filmleri sıralamasında yer alan 7 Oscarlı muhteşem bir sinema deneyimi. Klasiklerden hoşlananlar kaçırmamalı.
 
Dil Seçenekleri
İngilizce(Dublaj)
Türkçe(Altyazı)
Süresi (dk): 155
Çekim Yılı: 1957
 

Liste Fiyatı: 14,99
Barkod: 8697333807332
Dil: İNGİLİZCE
Boyut: 13.5 x 19 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/cd/the-bridge-on-the-river-kwai-dvd-imdb-81/295668.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:139925/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner