banner
Türkiye Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi

Türkiye Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi

Türkiye Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi, renkli resimli, kuşe kağıda kaliteli baskısıyla 61 ilden 737 nokta, 16 il merkezi, 22 ilçe merkezi, Türkiye yol haritası, antik kent ve mimari yapı planlarını içeren benzersiz bir eser.

Türkiye'nin 61 ilinden antik yerleşmeler, anıtlar, arastalar, bedestenler, camiler, çarşılar, çeşmeler, dağlar, darülhüffazlar, darülşifalar, fenerler, geçitler, göller, hamamlar, hanlar, höyükler, ılıcalar, imaretler, kaleler, kanyonlar, kayak merkezleri, kaplıcalar, kervansaraylar, kiliseler, köprüler, köşkler, kuleler, külliyeler, kültürel alanlar, kümbetler, mağaralar, manastırlar, medreseler, mescitler, milli parklar, müzeler, nehirler, parklar, plajlar, saraylar, sarnıçlar, su kemerleri, surlar, şelaleler, tapınaklar, tekkeler, turistik alanlar, türbeler, yaylalar ve zaviyeler sayısız fotoğraf ve ayrıntılı açıklamalarla sunuluyor.

1 / 1.000.000 ölçekli Türkiye Karayolları Haritası’nda bucak detayıyla, otoyollar, anayollar, tali yollar ve noktaların haritadaki yerleri gösteriliyor. 109 noktaya ait plan ve kesitlere yer veriliyor.

Türkiye’nin tarihi değerlerini ve eşsiz güzelliklerini tek bir ciltte sizlere ulaştıran bu eserle keyifli bir Türkiye turuna çıkmaya hazır mısınız?

Liste Fiyatı: 23,50
Yayın Tarihi: 10.04.2007
ISBN: 9789755095127
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 636
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 14 x 22 cm

Bu üründen 91 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turkiye-tarihi-ve-turistik-noktalar-rehberi/93411.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:330/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner