banner
Türkiye'de Medya Ekonomisi

Türkiye'de Medya Ekonomisi

Gazetelerin akşam baskılarından, dijital - online medyaya kadar Türk medyasının tarihi bu kitapta. Türk medyasının başrol oyuncuları ve medya kariyerlerinin hikâyeleri… Türk medyasının ekonomik yapısında yaşanan dönüşümün akademik incelemesi… Gazetesini yayınlayan ve sermayesini kendisi yaratan patronlardan, farklı sektörlerden elde ettiği gelirlerle medya holdinglerine sermaye aktaran medya patronlarına kadar geçen tarihsel sürecin hikâyesi…
Türk medyasının ekonomik ve mülkiyet yapısı ile ilgili yapılan bu akademik incelemede medyanın tarihsel hikâyesinin yanı sıra ekonomik gelişimine de yer verildi.
Ailesi gazetecilikten gelen basın patronlarından, büyük sermayelerin yarattığı medya holdinglerine giden yolda Türk medyasında yaşanan köklü değişim ve Türkiye’nin yarım asırlık medya tarihi.
Üniversitelerin İşletme ve İletişim Fakültelerinde kaynak kitap olarak ta okutulacak olan bu eser bir arşiv niteliğindedir.

Liste Fiyatı: 49,00
Yayın Tarihi: 01.10.2012
ISBN: 9786058836778
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 685
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 17 x 24 cm

Bu üründen 145 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turkiyede-medya-ekonomisi/282448.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:77859/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner