banner
Ultra Kolay Diyet

Ultra Kolay Diyet

Amerika’nın en popüler zayıflama programı yenilendi!

Harika yemek tarifleri, detoks ipuçları ve çok daha fazlası için Ultra Kolay Diyet’te bir göz atın. Bundan yedi gün sonra tartıda on kilo daha az gelebilir, enerjinizi ve sağlığınızı tazelemiş olabilirsiniz.

Tıp uzmanı ve çok satan UltraMetabolizma’nın yazarı Dr. Mark Hyman, New York Times çok satanlar listesine giren müthiş kitabında hızlı, güvenli ve sağlıklı kilo kaybı için, bir haftada 10 kiloya kadar, hızlandırılmış bir programın sırlarını açıklıyor.

Kitapta yer alan konular:

21. yüzyıl bilimine dayanan ve yıllardır Dr. Hyman’ın binlerce hastası üzerinde denenmekle tıbben kanıtlanmış, 7 günlük basit bir program.

Her gün tam olarak ne yapılacağıyla ilgili ayrıntılı talimatlar. Düşünmek yok, tahmin yürütmek yok. Her şey, herkesin yapabileceği şekilde açık ve anlaşılır.

Hangi gıdaların yenileceği, hangi yiyeceklerden uzak durulacağı, yemek tarifleri, takviyeler ve stres azaltmaya dair kesin bilgiler.

Diyet uygulayan pek çok kişinin1 numaralı sorununa çözüm: Zayıfladıktan sonra kilo nasıl korunur?

Liste Fiyatı: 27,78
Çevirmen: Türkan Çolak
Yayın Tarihi: 10.09.2012
ISBN: 9789759963880
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 135 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ultra-kolay-diyet/281323.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:43921/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner