banner
Üniversitede Psikolojik Danışmanlık El Kitabı

Üniversitede Psikolojik Danışmanlık El Kitabı

Üniversitelerde öğrencilere ve üniversite çalışanlarına yönelik psikolojik danışmanlık hizmetleri üzerine Türkçe hazırlanmış bu ilk telif kitap, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi’nde çalışan psikolojik danışmanların yıllar içinde yaşadıkları deneyimlerin, verdikleri hizmetlerin, yaşadıkları zorlukların, ikilemlerin ve baş etme biçimlerinin bir sentezidir. Kitabın temeli daha çok deneyime dayalıyken, destekleyici bir teorik zemine de zaman zaman yer verilmiştir.
Filiz Yurtseven ve Murat Paker’in derlediği bu eser, birçok yazarın katkıları ile hazırlanmıştır. Yazarlar için motivasyon sağlayan en önemli unsurlardan biri, Psikolojik Danışmanlık veya Psikoloji bölümü öğrencileri için nerede çalışmak istediklerini seçerken fikir sağlayabilecek ve özellikle kurumlarda yeni çalışmaya başlayan uzmanlar için bir el kitabı niteliği taşıyabilecek, böylece belirsizliğin içinde var olmaya çalışırken onlara bir çerçeve sunabilecek bir yol haritası oluşturmaktı.
Üniversitede Psikolojik Danışmanlık El Kitabı, deneyimli psikolojik danışmanlar ve psikoterapistler için için de bazı zorlukları yaşarken yalnız olmadıklarını hissedebilecekleri, kendi çalışmalarını gözden geçirme fırsatı bulabilecekleri ve bu eserde paylaşılan bazı çalışmalarla kendi süreçlerini zenginleştirebilecekleri bir kaynak niteliğindedir.


Liste Fiyatı: 32,41
Derleyici: Murat Paker
Derleyici: Filiz Yurtseven
Yayın Tarihi: 11.09.2015
ISBN: 9786053994121
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 338
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23 cm

Bu üründen 43 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 22,74
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/universitede-psikolojik-danismanlik-el-kitabi/374762.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1107928/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner