banner
Usta İşi

Usta İşi

Tarih boyunca, öğretmek ve öğrenmek için hep birbirine ihtiyaç duymuş insanoğlu. Ustalar ve çıraklar birbirlerine bağlı olarak mesleklerini icra etmişler. Teşkilatlanma yapılarında bir araya gelmişler. Usta bir yol gösterici, öğretici olarak çırağının yanında olmuş hep. Zaman değişse de bu ilişkinin önemi azalmamış, giderek artmış hatta. Kurulan mesleki teşkilatlar, ticari hayatın geliştirilmesine ve mesleklere sahip çıkılmasına ön ayak olmuş.
 
Okul zamanlarımızda hep anlatılırdı. Tarih derslerinin vazgeçilmez konularındandır Ahilik ve Lonca Teşkilatı. O zamanlar dinlememişiz ustamız olan öğretmenleri. Ama bugün 35 seneyi geride bırakan bir reklamcı olarak bunlardan bahsetmek isterim. Geçmişi yaşatmak ve aktarmak gerek…
 
Vakıfbank Kültür Yayınları’nın desteğiyle, İhap Hulusi koleksiyonunun Türkiye’deki tek sahibi, İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter ile Türk reklamcılığının dünü ve bugününe bir yolculuk.
 
Türkiye’nin Bloomberg HT’de yayınlanan tek reklam ve pazarlama programı olan ReklaMarkası’nın yapımcısı ve sunucusu Ender Merter’in kaleminden reklam ve pazarlamanın tarihini merak eden herkes için Usta İşi bir eser.

Liste Fiyatı: 80,00
Yayın Tarihi: 16.04.2018
ISBN: 9786058307148
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
55,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 48

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 50,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/usta-isi/459048.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5830420/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner