banner
Veteriner Özel Histoloji

Veteriner Özel Histoloji

“Histoloji”, hekimlik alanında eğitim öğretim yapan kurumlarda, temel bilimlerin vazgeçilmez bir bilim alanıdır. Anatomi, Fizyoloji, Biyokimya gibi birçok bilim alanında öğrenimi tamamlar; Patoloji gibi bazı bilim alanlarında ise, histoloji öğrenilmeden Patoloji anlaşılamaz.

Hazırladığımız bu kitapta histolojinin organlar kısmını ele aldık. Kitap hazırlıklarımızı yaparken alanımızda daha önce yurt içinde ve yurt dışında yayımlanmış histoloji kitaplarını inceledik. Bilimsel birikimlerimizi, bilim alanımızın değerli yazarlarının eserleri ile bütünleştirdik ve öğrencilerimiz için yararlı olduğuna inandığımız kitabımızı ortaya çıkardık.

Her yeni hazırlanan kitapta olduğu gibi bu kitapta da bir kısım eksiklikler, yanlışlıklar olacaktır. Ümit ediyorum kitabın yeni baskılarında yapılacak ilaveler; eksiklikleri ve yanlışlıkları ortadan kaldıracaktır.

Liste Fiyatı: 40,00
Yayın Tarihi: 01.11.2011
ISBN: 9786053951438
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 43 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/veteriner-ozel-histoloji/122224.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:191382/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner