banner
Witnesses of the Freedom Flotilla

Witnesses of the Freedom Flotilla

İnsanlık tarihine iz bırakacak sivil bir girişim olan Gazze Özgürlük Filosu’nun birinci yıl dönümünde İHH Kitap tarafından yayımlanan “Küresel Vicdanın Dilinden Özgürlük Filosu/Yolcularla Söyleşiler” farklı ülkelerden filoya katılan 39 aktivistle yapılan röportajları içeriyor. Röportajlarda sadece Özgürlük Filosu’nun hikâyesini ve filoyu oluşturan altı gemideki İsrail askerlerine karşı gösterilen direnişi değil, aynı zamanda Ağustos 2008’de başlayan Gazze’ye ilk deniz yolculuklarının pek bilinmeyen hikâyelerini de bulacaksınız.

İHH Kitap, Arap ülkelerinden Avrupa’ya, Endonezya’dan Avustralya ve Yeni Zelanda’ya Venezuela’dan ABD ve Kanada’ya, Güney Afrika Cumhuriyeti’nden Pakistan ve Türkiye’ye kadar dünyanın dört bir yanından aktivistlerle yapılmış röportajların yer aldığı eserle haksızlığa ve adaletsizliğe karşı insanlığın nasıl tek bir ses olduğunun belgesini gelecek nesillere taşımayı hedefliyor.

Liste Fiyatı: 27,78
Yayın Tarihi: 06.01.2012
ISBN: 9786056220548
Dil: İNGİLİZCE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 23 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/witnesses-of-the-freedom-flotilla/266756.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:29139/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner