banner
Yeni Dijital Çağ & İnsanların, Ulusların ve İş Dünyasının Geleceğini Yeni Baştan Şekillendirmek

Yeni Dijital Çağ İnsanların, Ulusların ve İş Dünyasının Geleceğini Yeni Baştan Şekillendirmek

“Her gün, teknolojik inovasyonlar sayesinde insanlar kendi kaderlerini şekillendirme fırsatı yakalıyorlar. Bu büyüleyici kitapta Eric Schmidt ve Jared Cohen, benzersiz deneyimleriyle bize yükselen getirilerin, artan katılımcılığın ve hakiki bir topluluk duygusunun geleceğinin tablosunu sunuyorlar, tabii bugün doğru seçimleri yaparsak...”
Bill Clinton
“Eric Schmidt ve Jared Cohen teknoloji ve dünya düzeni üzerine derin düşünceler sunuyorlar. Ulaştıkları bazı sonuçlara katılmasanız da bu kışkırtıcı kitaptan çok şey öğreneceksiniz.”
Henry A. Kissinger
Google’ı küçük bir startup’tan dünyanın en etkili şirketlerinden birine dönüştüren Eric Schmidt ile Google Ideas’ın yöneticisi ve dışişleri bakanları Condoleezza Rice ve Hillary Clinton’ın danışmanlarından Jared Cohen, bilgi ve deneyimlerini birleştirerek gelecek hakkındaki en zorlu sorulara yanıt arıyorlar: Gelecekte en güçlü kim olacak, yurttaşlar mı yoksa devlet mi? Teknoloji terörizmi kolaylaştıracak mı yoksa zorlaştıracak mı? Mahremiyetle güvenlik arasındaki ilişki nasıl olacak ve yeni dijital çağın bir parçası olmak için nelerden vazgeçmek zorunda kalacağız?

Liste Fiyatı: 29,63
Çevirmen: Ümit Şensoy
Yayın Tarihi: 31.01.2014
ISBN: 9786055090432
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 324
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 281 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yeni-dijital-cag-insanlarin-uluslarin-ve-is-dunyasinin-gelecegini-yeni-bastan-sekillendirmek/330104.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:168944/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner