banner
Yenilgiden Dönerken

Yenilgiden Dönerken

"Bazı kitaplar resmî geçide katılmaz."

Geleneği bugünkü dile ustalıkla söyleten, çağdaş Türk edebiyatının en iyi kalemlerinden Ali Ayçil, okurları zamanda, mekânda, kitapların ve yazarların dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor, hayatın sıradan görünen parçalarını mucizevi bir dille sunuyor.

Geleneği bugünkü dile ustalıkla söyleten, çağdaş Türk edebiyatının en iyi kalemlerinden Ali Ayçil “Yenilgiden Dönerken”de okurları zamanda, mekânda, kitapların ve yazarların dünyasında yolculuğa çıkarıyor. Yekpare bir zaman algısıyla geçmişle bugünü ustaca buluşturan Ayçil, hayatın sıradan görünen parçalarından, ekmekten, tütünden, kardan yola çıkarak gündelik hayatın edebiyata konuk olmasının başarılı bir örneğini sunuyor.

"Sonra yeni efendilerini gönderdi zaman; bütün eski kravatlar, apoletler, şeritler bir bir toplandı, yerlerine yenileri dikildi. Öyle ustalıkla çözüldü ki yumruk, kimse fark edemedi bu yoksul gövdeye bu pahalı ipeğin nasıl giydirildiğini. Yeni yenilgi çağı böyle başladı..."

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 06.03.2014
ISBN: 9786051148106
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 560 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yenilgiden-donerken/263355.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:199798/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>