banner
Yürümek Koşmak Uçmak

Yürümek Koşmak Uçmak

İtalya’da pek çok saygın edebiyat ödülünün sahibi Sabrina Rondinelli, tüm dünyada büyük bir sorun haline gelen akran zorbalığını özgün bir bakış açısıyla ele alıyor. Okuru, hem zorbanın hem de zorbalığa maruz kalanın kişisel labirentlerine davet eden roman, aile ve okul sarmalında büyümeye ve birey olmaya çalışan gençlerin mücadelesini samimi, akıcı ve genç bir dille aktarıyor. İlkgençliğin büyüme ve olgunlaşma sürecine sızan iktidar, şiddet, başarı, güzellik, şöhret gibi birçok konu üzerinde düşündürürken, sorunlara alternatif çözümler üretilebileceğine dair umut veriyor. Gençlerin ya da bir zamanlar genç olan herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği roman, kendi sınırlarını keşfetmeye çalışan gençlerin mücadelesini “zorba”nın gözünden anlatarak okura, olaylara ters köşelerden bakma olanağı sunuyor.

Aynı sınıfta okuyan Asya ve Maria, gece ve gündüz gibi birbirinden farklı iki gençtir. Babası o küçük yaştayken evi terk etmiş Asya, bunalımlı annesiyle yalnız yaşamak zorunda kalmıştır. Alaycılık, zorbalık ve küçük hırsızlıklarla hayata meydan okumaya çalışır. Üstüne düşülen bir ailede “fazlaca” yedirilen Maria ise çalışkan ve içe kapalıdır. Kilolu görüntüsü, Asya ve çetesine sonsuz bir sataşma olanağı yaratır. Ama nereye kadar?..

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Nilüfer Uğur Dalay
Yayın Tarihi: 21.01.2013
ISBN: 9786054603305
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 18 cm

Bu üründen 171 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yurumek-kosmak-ucmak/290070.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:68315/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner