banner
Z Son İnsan Mı?

Z Son İnsan Mı?

BU YIL ONLAR BİR YAŞINA BASTILAR

ONLAR, BELKİ DE "SON İNSANLAR"

PEKİ KİM Mİ ONLAR?..

ONLAR "Z KUŞAĞI" ÇOCUKLARI


Ya idealist değerlerden uzaklaşıp, hiçbir şeyi sorgulamadan, pragmatist bir yaşamla Fukuyama’nın "Son İnsan"ı olacaklar ve tarihin sonu gelecek. Ya da uyanıp, çelişkileri sorgulayıp "Son İnsan" olmayı reddedecekler ve tarih devam edecek."
(Kitaptan)

Teknoloji hayatın her alanında inanılmaz değişimlere neden olurken, geçmişin yaş dönemleriyle belirlenen kuşak anlayışını da farklı bir boyuta taşıdı. Bugünün X kuşağı girişimcileri, ürünlerini, Y kuşağından çalışanlarıyla birlikte hem Y kuşağına hem de ardından gelen iki genç kuşağa satma telaşındalar; çünkü teknoloji hem yaş eşiklerini hem de alım tercihlerini değiştirdi.


Z Son İnsan mı? bir öngörü kitabı ve sadece bu nedenle Hakan Senbir, kitabını hazırlarken ciddi bir araştırma ve arşiv taraması yapmış. Kitabın okurken; kendi kuşağımı, çalıştığım insanları ve geleceği kolaylıkla düşünebilme olanağını buldum. Böylesine ayrıntıyla tanımlanmış bir yol haritasında yürürken de geleceğin bilinmezliğinde kaybolmadım. Ne ürettiğiniz önemli değil ama ürettiğinizi satmaya devam etmek istiyorsanız, son insanı tanımalı ve onun kitabını okumalısınız.

Liste Fiyatı: 23,00
Yayın Tarihi: 27.04.2004
ISBN: 9789758420988
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 362
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/z-son-insan-mi/59150.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:97791/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner